Taloushallinnon ammattilainen palveluksessasi

Lempääläläinen vuosia pk-yritysten talous- ja palkkahallinnon tehtävissä työskennellyt Sirpa Granö-Toivonen siirtyi yksityisyrittäjyyden pariin ja perusti toiminimen Tili ja Laskenta Granön 6.6.2015.

Yrittäjän peruskoulutus on laskentatoimen yo-merkonomi vuosimallia 1983. Ammattitaitoa on ylläpidetty ja kehitetty talous- ja palkkahallinnon tutkinnoilla esim. kirjanpidon ja laskennan tutkinto KLT vuonna 1995, kiinteistöalan kirjanpidon tutkinto KPTII vuonna 2004, palkkahallinnon tutkinto PHT vuonna 2014 sekä uusimpana keväällä 2017 suoritettu Yritysneuvojan erityisammattitutkinto.

Laaja-alaista osaamista tukee yli 30 vuoden työkokemus taloushallinnon tehtävien parissa mm. talous- ja toimistopäällikkönä. 

Yrityksen erityisosaaminen

Tili ja Laskenta Granön erityisosaamisalueena on rakennusalan yritysten sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden taloushallinnon, alv- ja tuloverotuksen sekä yhtiöoikeudellisten asioiden tuntemus mm. perustajaurakoinnin kirjanpito, kiinteistön käyttöoikeuden luovutuksen alv-säännökset, rakennusalan käännetty verovelvollisuus, rakentamisilmoitukset verottajalle sekä yhtiöiden kokoustekniikka.

Palkkahallinnon osa-alueella erityisosaamista on mm. teknologia- ja rakennusteollisuuden palkanlaskennan, työsuhdeasioiden sekä TES -säännösten tunteminen. 

Yrityksen toimintatavat

- luotettavuus, palvelualttius, joustavuus, helposti lähestyttävyys

- asiakkaan liiketoiminnasta kiinnostuminen ja asiakaskohtainen neuvonta

- henkilökohtainen palvelu

Sirpa Granö-Toivonen yrittäjä, laskentamerkonomi, KLT, PHT, Business Advisor

Sonja Peräkasari, merkonomi, avustavat työt